VII. Óvár kupa

11 egyesület 430 versenyzője mérte össze tudását Nyugat-Magyarország 18 városából 14 kategóriában:

2017. március 4-én került megrendezésre Mosonmagyaróváron, az UFM Arénában aVII. Óvár-Kupa Akrobatikus Rock ‘n’ Roll Területi Pontszerző és jótékonysági táncverseny.

Bognár Csaba főszervező, szakmai vezetőedző beszámolója:

A versenyt dr. Nagy István – Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, a verseny fővédnöke – és dr. Iváncsics János – Mosonmagyaróvár alpolgármestere- nyitotta meg az egyesületek bevonulását követően, melynél a Mosonmagyaróvári Ütőegyüttes működött közre.

A párosok, illetve kis- és nagyformációk children, serdülő, junior, és felnőtt kategóriákban versenyeztek. (eredményeket csatolom lent)

A verseny szüneteiben az eseményre látogatók az egyesület utánpótlás párosait és formációit nézhették meg, illetve a nagy szünetben pedig Szabó Zsuzsanna és Szalay Tamás rock and roll slágerekkel szórakoztatták a közönséget.

A verseny folyamán értékesített jótékonysági tombola bevételét – 125.000 Ft-ot – adhattunk át a Mosonmagyaróvári Karolina Kórház Gyermekosztályának részére, a Vein Viewer eszköz beszerzéséhez.

A versenyről rendkívül jó visszajelzések érkeztek az idelátogatóktól, az egyesületektől, illetve a versenyvezetői testülettől, így bízunk benne, hogy jövőre akár elnyerhetjük egy országos verseny rendezésének jogát is.

Természetesen ez nem valósulhatott volna meg Támogatóink nélkül. akik bíztak a rendezvény sikerében, így itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk nekik is, különös képpen: az UFM Bt.-nek, a Junkerwerk Linder Gmbh-nak, a városnak, a Duna Takaréknak, a Rajkai Takaréknak, Adaste Ingatlan Kft-nek, az Aqua Kft-nek, a Winkler Villamosságnak,a Fülöp Optikának, a Stop-Start Autósiskolának, a Leier és Iniciál Autóháznak, a Darnó Hús Kft-nek, a Gaben Borclub és Étteremnek, a Dzsungelországnak, Török Katalinnak illetve médiatámogatóinknak: a Kék Duna Rádiónak, a Mosonmagyaróvár Városi Televíziónak és természetesen az InfoMosonmagyaróvár.hu csapatának!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s